aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Βιγιαφάνιες, τα «χρωστούμενα» του Ντάλσιο και ο… στρατιώτης Σατσιάς

ΑΠΟΕΛ: Ο Βιγιαφάνιες, τα «χρωστούμενα» του Ντάλσιο και ο… στρατιώτης Σατσιάς

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ψεσινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση (1-0), γεγονός που τον καθιστά «αμφίβολο» για τη δύσκολη έξοδο στην έδρα του Άρη. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξέφρασε δυσαρέσκεια για τον νέο τραυματισμό που βρήκε την ομάδα του, σε μια περίοδο που φάνηκε ότι η τριάδα στο κέντρο – με τον Αργεντινό (10άρι), τον Κοσταντίνοφ (6άρι) και τον Σαρφό (8άρι) – έδεσε αρμονικά.

Πλέον, σε περίπτωση που δεν προλάβει να αγωνιστεί ο μέσος από τη χώρα του ταγκό στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, ο Σέρβος είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει αλλού για να βρει τη λύση. Αυτομάτως οι υποψίες στρέφονται πρωτίστως στον Ντάλσιο και κατά δεύτερο λόγο στον Σατσιά.

Όποιος και να επιλεγεί από τους δύο, εάν όντως δοθεί μέσω αυτών η λύση, θα αποτελεί στοίχημα η αντικατάσταση του ανεβασμένου τελευταίως Βιγιαφάνιες.

Ο Ντάλσιο είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι που αποκτήθηκε χρωστά μια «γεμάτη» εμφάνιση. Του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, εντούτοις πέρα από κάποιες καλές στιγμές στα παιχνίδια, είναι αλήθεια πως δεν προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του.

Από την πλευρά του, ο Σατσιάς είναι ο πιστός στρατιώτης, που στο τρέχον πρωτάθλημα από 8άρι χρησιμοποιήθηκε από τον Μιλόγεβιτς δεξιός και αριστερός μπακ, καθώς και δεκάρι για λίγα λεπτά κόντρα στην Ανόρθωση. Όπου και να αγωνιστεί δίνει πάντα το 100% και το ερώτημα είναι εάν μπορεί να καλύψει το κενό του Αργεντινού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ