aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Ο «Βενιαμίν», η Δέσποινα, ο Πάνος και οι υπόλοιποι

ΑΠΟΕΛ: Ο «Βενιαμίν», η Δέσποινα, ο Πάνος και οι υπόλοιποι

Πολύ καλά άρχισε η νέα αγωνιστική χρονιά για το τμήμα Δρομέων του  ΑΠΟΕΛ. Οι δρομείς μας συμμετείχαν σε όλες τις αποστάσεις του 7ου Ετήσιου Αγώνα «Run in the Park» που διεξήχθη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν οι Δημητρίου Δημήτρης, Παλαντζής Πόλυς, Παπαευτυχίου Χριστόδουλος, Μπενάκης Παύλος, Γεωργιάδης Πάνος, Λαμπράκης Κώστας, Κουάλη Δέσποινα και ο «Βενιαμίν» του τμήματος Στυλιανού Αλέξης ηλικίας μόλις εννέα χρονών.

Όλοι οι δρομείς τα πήγαν περίφημα, εντούτοις ιδιαίτερη αναφορά χρίζει η συμμετοχή της Κουάλης Δέσποινας που κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της και του νεαρού Στυλιανού Αλέξη, ο οποίος τερμάτισε 1ος στην παιδική διαδρομή των 600μ!

Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γεωργιάδης Πάνος ο οποίος προετοιμάζεται μαζί με αρκετούς Δρομείς του τμήματος για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Επόμενος αγώνας για τους Δρομείς του ΑΠΟΕΛ είναι στις 17 Σεπτεμβρίου (Σάββατο) στη Λεωφόρο Μακαρείου III στην Λευκωσία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Μέρας (απόστασης 5.7 χιλιομέτρων).

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00). Θερμές ευχαριστίες στο www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ