ΑΠΟΕΛ: Ο Βάτερμαν επιμένει και αποχαιρετάει κι αυτός

Ο τρόπος που θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι ο ιδανικός, όμως σίγουρα θα συμφωνεί και ο ίδιος πως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο»...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό, υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κύπρο. Δυστυχώς, δεν έπαιξα πολύ, και πιστεύω ότι πολλοί σύλλογοι με ξέχασαν. Σίγουρα όμως θέλω να συνεχίσω για κάποια ακόμη χρόνια. Κάποτε έκανα σχέδια για την καριέρα μου όμως δεν πήγαν καλά και έτσι σταμάτησα. Βλέπω ότι έρχεται στον δρόμο μου».

Αυτά είχε δηλώσει ο Μπόι Βάτερμαν σε Μέσο της πατρίδας του πριν από λίγο καιρό. Πάντως, ο ίδιος μπορεί να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο όπως είπε, ωστόσο το μέλλον του εκτός απροόπτου δεν θα είναι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολλανδός κίπερ με καταγωγή από το Κουρασάο, δεν αλλάζει την απάντησή του όσον αφορά στην πρόταση που του υποβλήθηκε από τη διοίκηση των γαλαζοκίτρινων για μείωση απολαβών.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από μία πενταετία (επιτυχημένη η παρουσία του στα περισσότερα χρόνια), θα αποχαιρετήσει τον Αρχάγγελο και είναι έτοιμος να αξιολογήσει οποιεσδήποτε προτάσεις του παρουσιαστούν. Είτε από την Κύπρο, είτε από το εξωτερικό.

Στα 36 του χρόνια πάντως, ο Βάτερμαν δεν μπορεί να είναι επιλεκτικός σε μεγάλο βαθμό, εάν επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει για ακόμη λίγο καιρό. Είναι ποδοσφαιριστής-πρότυπο πάντως ο Βάτερμαν, σπουδαίος χαρακτήρας και άψογος επαγγελματίας με καταλυτική συμπεριφορά τόσο εντός γηπέδου, όσο και στα αποδυτήρια και εκτός.

Ο τρόπος που θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι ο ιδανικός, όμως σίγουρα θα συμφωνεί και ο ίδιος πως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ