aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι το θέλει όσο προηγουμένως

ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι το θέλει όσο προηγουμένως

Προφανώς για τον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια η σημασία του επικείμενου ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, διαμορφώνοντας αναλόγως αποτελέσματος την επόμενη μέρα.

Πρόκειται για 90λεπτο κατά το οποίο θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι, οπότε επιβάλλεται σωστή προετοιμασία (αγωνιστικό και ψυχολογικό σκέλος) και εξαιρετικό «διάβασμα» του Απόλλωνα.

Ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει όσο ποτέ προηγουμένως να βγει κερδισμένος στη σκακιέρα, καθώς θα ισχυροποιήσει τη θέση του στον πάγκο του συλλόγου. Με την έλευσή του στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος» κατάφερε να προσδώσει νέα πνοή και είχε μεγάλη συμβολή στην αντεπίθεση διαρκείας που εξαπέλυσε η ομάδα του.

Η αλήθεια είναι πως η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ κατά τις τελευταίες εβδομάδες δεν ικανοποιεί, οπότε οι αποδείξεις ανάκαμψης επιβάλλεται να είναι πειστικές την Κυριακή, παρά τον βαθμό δυσκολίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ