aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι, οι εκπλήξεις και το μομέντουμ

ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι, οι εκπλήξεις και το μομέντουμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η έδρα, το μομέντουμ και η πληρότητα είναι τρία βασικά ατού στα χέρια του Πάολο Τραμετσάνι για τον αυριανό αγώνα. Μοναδική απώλεια αυτή του Καρλάο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα απουσιάσει.

Ο Ιταλός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιλέξει από μια πλειάδα ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών, αυτούς που θεωρεί ο ίδιος πιο έτοιμους για να στηθούν στη σέντρα του αυριανού αγώνα. Αν και μεσολάβησαν και οι διακοπές του Πάσχα, αλλά και επειδή ο Τραμετσάνι είναι απρόβλεπτος, εντούτοις δεν αναμένεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται πάντως να αιφνιδιάσει με μια, το πολύ με δύο κινήσεις του.

Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου στην άμυνα είναι σχεδόν σίγουροι, ενώ τα ζόρια εντοπίζονται στη μεσαία γραμμή λόγω πολυκοσμίας και εδώ ίσως να δούμε κάποια διαφοροποίηση σε ό,τι αφορά στις επιλογές του Τραμετσάνι. Μοράις, Σόουζα, Γκέντσογλου, Γιάκολις, Καζού, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Βιντιγκάλ, είναι οκτώ (!) υποψήφιοι για τις πέντε θέσεις και Αλ Τάαμαρι, Νατέλ τα φαβορί για τη γραμμή κρούσης, με τους Εφραίμ, Μπέζιακ να περιμένουν την ευκαιρία τους. Ή μήπως και ο Μπάλογκ; Ίδωμεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ