aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι λύνει το «σταυρόλεξο»

ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι λύνει το «σταυρόλεξο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Υπάρχουν ερωτηματικά και μάλιστα αρκετά όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Πάολο Τραμετσάνι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Κάτω από τα δοκάρια στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο Βάτερμαν ένεκα κυρίως του γεγονότος ότι ο Ρόμο είχε χάσει προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων στην εθνική του ομάδα. Ο Βενεζουελάνος έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Βούρος έχει το προβάδισμα έναντι του Ενσούε. Στην αντίθετη πλευρά, η μοναδική πιθανότητα να μην αγωνισθεί ο Καζού είναι ο Καρλάο να βρεθεί πλάι από τον Μερκή στο κέντρο της οπισθοφυλακής και ο Ιωάννου να μετακομίσει αριστερά. Οι Μοράις, Σόουζα και Ζαχίντ αναμένεται να συνθέσουν την τριάδα στον άξονα, με τους Γκέντσογλου, Αρτυματά να διεκδικούν τη θέση του δεύτερου.

Διαβάστε επίσης: Πιέρος: «Ένα ακριβό θωρηκτό που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του Ολυμπιακού»

Στις πτέρυγες θα αγωνισθούν δύο εκ των Αλ-Τάαμαρι, Νατέλ, Εφραίμ. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό: Ρέζα ή Ντε Βινσέντι; Η προσφορά του Ιρανού είναι ελάχιστη, ενώ ο Αργεντινός, που επίσης είναι σκιά του καλού του εαυτού, είχε αγωνισθεί στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση με επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ