aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι επέστρεψε σοφότερος!

ΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι επέστρεψε σοφότερος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άνοιξε τα φτερά του απέναντι στη Σουτιέσκα, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του. Έφερε εις πέρας την πρώτη αποστολή, όμως αυτό δεν είναι παρά μία ακόμη επιτυχία και τίποτα περισσότερο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ασφαλώς, η Καραμπάχ δεν έχει καμία σχέση με τη Σουτιέσκα. Οι Αζέροι διαθέτουν πολύ πιο ποιοτικό και έμπειρο σύνολο, έχοντας φιλοδοξίες που φτάνουν στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς με αυτό να παραπέμπει σε υποτίμηση.

Διαβάστε επίσης: Άσχημα νέα για Τάαμαρι, τι έδειξαν οι εξετάσεις (τα δεδομένα ενόψει Καραμπάχ)

Ο Πάολο Τραμετσάνι επέστρεψε από το Αζερμπαϊτζάν με γεμάτο μπλοκάκι και σαφώς σοφότερος όσον αφορά στη δυναμικότητα της επικείμενης αντιπάλου, αρχίζοντας δουλειά ώστε να τεθούν οι βάσεις στο πρώτο ματς. Γιατί η μάχη της Τρίτης στο ΓΣΠ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει στη ρεβάνς (13/8).

Διαβάστε επίσης: Άσχημα νέα για Τάαμαρι, τι έδειξαν οι εξετάσεις (τα δεδομένα ενόψει Καραμπάχ)

Ο Ιταλός προπονητής το γνωρίζει καλά και λέει πως, με προσοχή, μελέτη και δουλειά, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και όρεξη και δίψα και πλάνο υπάρχει, ώστε η ομάδα να πάρει το ζητούμενο σε πέντε βράδια μέσα στο «σπίτι» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ