aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι είναι ενήμερος για όλα και παίρνει τα μέτρα του

ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι είναι ενήμερος για όλα και παίρνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής, Πάολο Τραμετσάνι, είναι ενήμερος για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, παρακολουθώντας πρόσφατες και όχι μόνο αναμετρήσεις της.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του σχημάτισε ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά στην αγωνιστική φιλοσοφία της, για τα δυνατά και τρωτά της σημαία, προετοιμάζοντας αναλόγως τους ποδοσφαιριστές του ώστε να βρουν το μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία.

Προφανώς και πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, σ’ ένα 90λεπτο κατά το οποίο απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια προκειμένου οι γαλαζοκίτρινοι να πετύχουν την έβδομη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, ανανεώνοντας αυτομάτως την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασφαλώς τα κίνητρα σχετικά με το επικείμενο ματς δεν σταματούν εδώ. Η Ανόρθωση παραμένει αήττητη εκτός έδρας στη φετινή διαδρομή και συν τοις άλλοις, συμπλήρωσε σήμερα 73 μέρες αήττητης πορείας. Από τον περασμένο Οκτώβριο και δη το παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/10/19) που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και έχασε με 1-2, ξέχασε τι πάει να πει ήττα. Στοιχεία που βεβαίως αντικατοπτρίζουν πολλά και κρούουν ακόμη πιο έντονα το καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ.

Στην ομάδα της Λευκωσίας λέμε πως δεν έχει φτάσει το σύνολο στο ταβάνι της απόδοσής του, σημειώνοντας παραλλήλως ότι είναι σε καλό δρόμο για να το πετύχει. Θεωρούν πως παρά το σερί επιτυχιών, το σύνολο έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Είναι θέμα πλέον σταθερότητας, ιδιαίτερα των παικτών που αποτελούν κλειδιά και μπορούν να δώσουν ρυθμό. Αυτή τη στιγμή όμως το πιο σημαντικό είναι ότι οι πρωτευουσιάνοι αντλούν το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής σε κάθε αναμέτρηση, προσδοκώντας σε ανάλογη συνέχεια.

Ο Πάολο Τραμετσάνι είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Ντελατόρε και του Αλ Τάαμαρι που έχει υποχρεώσεις στο Ασιατικό Κύπελλο. Ο Ιταλός κόουτς έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του ενόψει του παιχνιδιού με την Ανόρθωση, οπότε παρουσιάζει άλλη μια φορά ενδιαφέρον για τους παίκτες που θα κρίνει ότι πρέπει να κοπούν για να σχηματιστεί η 20άδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ