aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι έχει λόγους να ανησυχεί...

ΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι έχει λόγους να ανησυχεί…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν το πάθημα με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε μάθημα, θα το γνωρίζουμε μεθαύριο και δη, όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ερυθρολεύκων στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» (23η αγωνιστική) μένοντας στην ισοπαλία 1-1, κάτι που κρούει το καμπανάκι.

Σε εκείνο το ματς, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας, αρκέστηκε σε εκλάμψεις καλής απόδοσης, δεν διατήρησε σταθερό τέμπο για μεγάλο διάστημα ώστε να αναγκάσει τους ερυθρόλευκους σε αβίαστα λάθη. Παρά το γεγονός πως δεν βρήκε απέναντί του ένα σύνολο που ταμπουρώθηκε αμυντικά, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι είχε εγκλωβιστεί σε προβλέψιμο τρόπο ανάπτυξης, αδυνατώντας να μεταφέρει την μπάλα κυρίως κάθετα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Ιταλός προπονητής, λοιπόν, έχει λόγους για να ανησυχεί ενόψει του επικείμενου ματς στο ΓΣΠ και προφανώς λαμβάνει τα μέτρα του, ώστε να κερδίσει τη μάχη της σκακιέρας. Ξέρει πως με νίκη, το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα έρθει ακόμα πιο κοντά, οπότε επιβάλλεται η μέγιστη σοβαρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ