aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε

ΑΠΟΕΛ: O Τραμετσάνι δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε

Δεν έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα στο ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ. Απουσιάζουν αρκετοί παίκτες είτε λόγω τραυματισμού είτε υποχρεώσεων που έχουν με την Εθνική ομάδα της χώρας του και γι’ αυτό ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Πάολο Τραμετσάνι δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Οι οκτώ λέξεις του Πετρίδη

Ο Τόμας ντε Βινσέντι απέχει των κανονικών προπονήσεων ένεκα τραυματισμού (θλάση δεύτερου βαθμού). Ο Αργεντινός επιθετικός έχει δρόμο να διανύσει ώστε να μπει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Ο Εμίλιο Ενσούε έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Εκεί θα αξιολογηθεί και θα φανεί εάν μπορεί να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης: Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΑΠΟΕΛ (12 μένουν ελεύθεροι)

Ο Γιώργος Εφραίμ συνεχίζει σε πιο εντατικό ρυθμό και θα αξιολογηθεί η κατάστασή του από εβδομάδας ώστε να ξεκαθαρίσει εάν θα αποτελέσει επιλογή για τον Ιταλό προπονητή στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ που είναι ορισμένο να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, στο στάδιο ΓΣΠ (19:00).

Διαβάστε επίσης: Έδωσε στη… φόρα τα ποσά της αγοραπωλησίας Μακρή

Απουσιάζουν οι Αρτυματάς, Ιωάννου, Μερκής, Κατσαντώνης, Αλ-Τάαμαρι, Ενσούε και Ρόμο λόγω υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ