aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι αποφασίζει

AΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι αποφασίζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Πριν καλά-καλά οι ποδοσφαιριστές προσαρμοστούν εκ νέου στις προπονήσεις μετά το διάλειμμα λόγω Χριστουγέννων, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης άρχισε να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, ανεβάζει τον ρυθμό εκγύμνασης και, παραλλήλως, από σήμερα οι εντολές του θα είναι όλο και πιο συγκεκριμένες για το επικείμενο παιχνίδι στη φάση των «16» του κυπέλλου. Εννοείται πως η ομάδα θέλει να πει «καλημέρα» στο 2019 με νίκη, θέτοντας παραλλήλως τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο θεσμός του Κυπέλλου ασφαλώς και ενδιαφέρει τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι στοχεύουν σε κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που έχουν να πετύχουν από το 2015.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Τα «τσούγκρισαν» στο οικονομικό με Ρέζα

Ο Ιταλός κόουτς, προφανώς, θα αποφασίσει μέχρι αύριο σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα. Αξιολογεί την κατάκτηση όλων των παικτών, ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από τραυματισμό (Ενσούε, Ντε Βινσέντι, Μπάλογκ), και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ