aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O τραγικός αριθμός προπώλησης εισιτηρίων στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: O τραγικός αριθμός προπώλησης εισιτηρίων στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Απογοητευτικός είναι ο αριθμός της προπώλησης εισιτηρίων όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τώρα (02/12) περίπου 350 φίλοι της ομάδας προμηθεύτηκαν «χαρτάκι» εισόδου για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Και όλα αυτά, με την τιμή του εισιτηρίου να είναι μόλις στα 5 ευρώ (γενική είσοδος)!

Δεν γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός της προπώλησης καθώς εκκρεμεί άλλη μια μέρα. Όπως και να΄ χει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στα μισά της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, τα μόλις 350 εισιτήρια που διατέθηκαν σκορπούν τον έντονο προβληματισμό. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια ανάγκη την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά ώστε να υποσκελίσει στη βαθμολογία τον Απόλλωνα και να βρεθεί παραλλήλως σε θέσης βολής από την πρώτη θέση.

Για να τα καταφέρει όμως, θα χρειασθεί και τη συμβολή των φίλων του απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά ουδείς μπορεί να προβλέψει πόσοι εκ των κατόχων διαρκείας θα βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας. Ταμεία θα ανοίξουν και στο ΓΣΠ, μιάμιση ώρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ