aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Θρύλος έκανε τα εύκολα… δύσκολα

ΑΠΟΕΛ: Ο Θρύλος έκανε τα εύκολα… δύσκολα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Ο ΑΠΟΕΛ των επτά αλλαγών στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τη Σεβίλλη, έδωσε δικαιώματα στον Εθνικό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, σοβαρεύτηκε στα κρίσιμα σημεία και πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο ιστορικό καθώς ο Λούκας Σόουζα πέτυχε το υπ΄αριθμόν 4.000ό στο πρωτάθλημα (18΄) και ο Λίνους Χαλένους έδιωξε το άγχος (88΄).

Με αυτά και με αυτά, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, έφτασε τους 21 βαθμούς, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -7 από την κορυφή, έχοντας όμως τρία παιχνίδια στο χέρι. Ο Εθνικός, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια έμεινε χωρίς τρίποντο για έβδομο σερί αγώνα και πλέον, το επικείμενο ματς με αντίπαλο τη Δόξα χαρακτηρίζεται κομβικό όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης.

Διαβάστε επίσης: Χατζηλούκας: «Δεν γνωρίζω για τη Βασιλεία φέτος, αλλά τρομάζεις…»

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι, ήλεγξαν τον ρυθμό, αλλά φάνηκαν επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια. Πέτυχαν ένα τέρμα με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή μετά από εκτέλεση στατικής φάσης και θα μπορούσαν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο 45λεπτο (έφτασαν σε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών) . «Ξόδεψαν» τις ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να ξεθαρρεύουν στη συνέχεια, προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Μπόι Βάτερμαν. Στις ελάχιστες καλές στιγμές που… εκκόλαψαν δεν ευτύχησαν να παγώσουν το ΓΣΠ και στο τέλος, όταν δέχθηκε δηλαδή και το δεύτερο γκολ, σήκωσαν λευκή σημαία.

Διαβάστε επίσης: Σόουζα: «Απίστευτο, πέρασαν τόσοι παίκτες και τα κατάφερα εγώ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ