aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Τέτι και η σχέση με τον μεγαλομάνατζερ Παστορέλο

ΑΠΟΕΛ: O Τέτι και η σχέση με τον μεγαλομάνατζερ Παστορέλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ντομένικο Τέτι (φωτό) θα αφιχθεί λίαν συντόμως στην Κύπρο για να παρουσιαστεί από τον ΑΠΟΕΛ, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός θα έρθει για να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του, μετά την πολύ κακή σεζόν που είχε η τέως ομάδα του, Νοβάρα Κάλτσιο.

Τερμάτισε 20ή στη Β’ Κατηγορία της Ιταλίας, αλλά θα συμμετάσχει ξανά σε αυτήν επειδή δημιουργήθηκε κενή θέση. Η σεζόν 2017-18 ήταν εφιαλτική για τον πρώην σύλλογο του Τέτι, με επιλογές παικτών που δεν έπεισαν και όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες μας από την Ιταλία, δεν ήταν άμοιρος ευθυνών ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των πρωταθλητών Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Τέτι-Ρανζάτο: Η πολλή δουλειά στον ΑΠΟΕΛ και το ευχάριστο

Ήταν άλλωστε ο άνθρωπος που είχε το πρόσταγμα στις μετεγγραφές και έκανε κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι, έφυγε από τη Νοβάρα, με στόχο να κάνει νέα αρχή έπειτα από τέσσερα χρόνια στις τάξεις της. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με έναν εκ των κορυφαίων Ιταλών μάνατζερ, τον Φεντερίκο Παστορέλο, ενώ έχει δημιουργήσει «κύκλο» ατζέντηδων με τους οποίους συνεργάζεται.

Διαβάστε επίσης: «Έσκασε» €1.000.000 στην Ομόνοια ο τελευταίος εργοδότης του Τραμεζάνι

Από εκεί και πέρα, το πρόσταγμα στον Αρχάγγελο θα πάψει σύντομα να το έχει ο Γιώργος Κωστή και αυτό καθώς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί αντικαταστάτης του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τέτι επίσπευσε τις διαδικασίες, με στόχο να κλείσει σύντομα το κεφάλαιο «τρίτος προπονητής του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2018-19» και για το σκοπό αυτό βρίσκεται στην Κύπρο ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν τον Αρχάγγελο. Αν ανακοινωθεί εγκαίρως το νέο «αφεντικό» του Αρχαγγέλου, θα αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΕΛ (21/10, ΓΣΠ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ