aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Τάαμαρι, η εθνική και τα δημοσιεύματα

ΑΠΟΕΛ: Ο Τάαμαρι, η εθνική και τα δημοσιεύματα

Με έμμεσο τρόπο ο επίσημος ΑΠΟΕΛ, δια του εκπροσώπου Τύπου Νεκτάριου Πετεβίνου, διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Ιορδανία (όπου ο νεαρός βρίσκεται για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του), ότι ο Αλ Τάμαρι είναι τραυματίας και θα απουσιάσει 20 μέρες.

Είπε σχετικά στις δηλώσεις του: «Ο Μούσα Αλ Τάμαρι, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της εθνικής Ιορδανίας. Για τα δημοσιεύματα από Ιορδανία απλώς να αναφέρω πως μετά τον τελευταίο αγώνα έγραφαν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τους είπε πως θα μείνει εκτός για δέκα μέρες και τώρα γράφουν για τρεις εβδομάδες. Αυτό που ισχύει είναι πως η Εθνική του έδειξε κατανόηση για την καταπόνηση του ποδοσφαιριστή και σε συνεννόηση με εμάς θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Το κατά πόσο ο 21χρονος εξτρέμ θα παραμείνει στις προπονήσεις της Εθνικής Ιορδανίας μέχρι την επόμενη βδομάδα ή αν θα επιστρέψει νωρίτερα στον Αρχάγγελο θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ