aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο συναγερμός και η διαχείριση στη μετά κορωνοϊού εποχή

ΑΠΟΕΛ: Ο συναγερμός και η διαχείριση στη μετά κορωνοϊού εποχή

Επιστροφή στην δράση από σήμερα με τον ΑΠΟΕΛ να δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΕΝΠ, τον πρώτο του 2021. Η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ωστόσο αυτό που προκαλεί έντονη ανησυχία είναι η αγωνιστική εικόνα. Και σαν να μην έφτανε ο προβληματισμός, ο κορωνοϊός χτύπησε (και) το προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Μακάρθι που περίμενε την διακοπή των Χριστουγέννων ώστε να πραγματοποίησε μίνι προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές του, αυτό δεν επετεύχθη λόγω των μαζεμένων απουσιών. Μάλιστα, στις 28 Δεκεμβρίου που ο ΑΠΟΕΛ έδωσε εξ αναβολής αγώνα με την Καρμιώτισσα, παρέταξε ενδεκάδα ανάγκης ενώ δεν απέφυγε την ήττα από την ομάδα των Πολεμιδιών.

Ο Ιρλανδός τεχνικός βλέπει λίγους λίγους τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στον Αρχάγγελο, ωστόσο χάθηκαν πολλές μέρες προπονήσεων (τουλάχιστον 14 για τον κάθε ένα αφού τόσο είναι το χρονικό διάστημα καραντίνας), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα των παικτών. Ο Μακάρθι σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο θα διαχειριστεί τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά ώστε να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός τους.

Δεδομένες είναι οι απουσίες του τραυματία Ενσούε και του ανέτοιμου Ντε Βινσέντι, ενώ αμφίβολος είναι ο Εντονγκαλά που τις προηγούμενες μέρες ένιωθε ενοχλήσεις. Στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο χαμένο αγώνα. Βρίσκεται στο -6 από την εξάδα (!) και πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις, γεγονός που δυναμώνει παρά να… χαμηλώνει τον συναγερμό που ηχεί τους τελευταίους μήνες.

Όσον αφορά στο μετεγγραφικό μέτωπο, ο Γκάρνερ ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ εγγράφηκε ήδη στο ρόστερ της ομάδας, όπως επίσης και ο Μπερν (δεν ανακοινώθηκε). Προ των πυλών είναι ο Νέισμιθ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η τέταρτη και τελευταία προσθήκη. Για την ώρα, προέχει το αποψινό ματς με τους «βυσσινί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ