aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Στάθης Αλωνεύτης τα… έχει 200

ΑΠΟΕΛ: Ο Στάθης Αλωνεύτης τα… έχει 200

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είχε σημαδιακό χαρακτήρα για τον Στάθη Αλωνεύτη καθώς αγωνιζόμενος ως αλλαγή, συμπλήρωσε αισίως 200 συμμετοχές στον ΑΠΟΕΛ! Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, συνδύασε το εν λόγω επίτευγμα με γκολ, το πρώτο στο τρέχον πρωτάθλημα, ακούγοντας παραλλήλως το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Οι 9 παίκτες του ΑΠΟΕΛ που δεν βρήκαν στόχο

Από το καλοκαίρι του 2012 που μετακόμισε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», ο αγέραστος πλάγιος επιθετικός αγωνίσθηκε σε 139 αγώνες πρωταθλήματος, 37 στην Ευρώπη, 21 στο κύπελλο και 3 στο Σούπερ Καπ. Παρά το γεγονός πως ο χρόνος συμμετοχής του είναι μειωμένος σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, όποτε κλήθηκε να αγωνισθεί κατέθεσε τον καλύτερό του εαυτό, παίρνοντας τα εύσημα από τον Πάολο Τραμετσάνι για τη μαχητικότητα και την αφοσίωσή του. Κάτι που στέλνει πλέον ξεκάθαρα μηνύματα όσον αφορά στη συνέχιση της συνεργασίας του για άλλο ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Οι €400.000 στον ΑΠΟΕΛ, τα “πετροδόλαρα” και το 3ετες ευρωπαϊκό συμβόλαιο»

Με τον Στάθη στο ρόστερ, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχασε κατά την τελευταία εξαετία ούτε έναν τίτλο. Μετρά έξι στα έξι πρωταθλήματα και βρίσκεται πολύ κοντά στο έβδομο διαδοχικό που θα αποτελέσει ιστορικό επίτευγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ