aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Σόουζα την… κάνει για Κίνα και φέρνει χρήμα!

ΑΠΟΕΛ: O Σόουζα την… κάνει για Κίνα και φέρνει χρήμα!

Δεν είναι στη διάθεσή του ο Λούκας Σόουζα, στο «αιώνιο» ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Δευτέρα, είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά από τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία (0-1) στην Ελβετία.

Όχι λόγω του τραυματισμού του του, αλλά επειδή ο Βραζιλιάνος ετοιμάζει βαλίτσες για την Κίνα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του (σε ομάδα Α’ Κατηγορίας) και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό, αφού είναι θέμα χρόνου να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη.

Πάντως, βούιζε η πιάτσα τις τελευταίες ώρες ότι το ενδεχόμενο μετακίνησης του Σόουζα σε κινέζικη ομάδα, ποτέ δεν είχε «ναυαγήσει» και μάλιστα διέρρευσε πως ο παίκτης έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έχει συμφωνήσει με την ομάδα από την Κίνα και είναι θέμα χρόνου η συμφωνία και με το ΑΠΟΕΛ, για να μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο, να κάνει το μακρινό ταξίδι και να βάλει υπογραφή.

Η μετεγγραφή του Σόουζα, όταν ολοκληρωθεί, θα αποφέρει σημαντικό χρηματικό όφελος στον ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω για 1.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ