aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Σκουφέτ και το ερώτημα με Ουζόχο και Μιχαήλ

ΑΠΟΕΛ: Ο Σκουφέτ και το ερώτημα με Ουζόχο και Μιχαήλ

Έντονα συνδέεται τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ιταλού τερματοφύλακα της Ουντινέζε Σιμόνε Σκουφέτ με τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τερματοφύλακα από το πάνω «ράφι» που όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ο ερχομός του θα φέρει ανακατατάξεις στη συγκεκριμένη θέση του ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων.

Φράνσις Ουζόχο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Στέφανος Κίττος και Απόστολος Τσιλιγγίρης συνθέτουν σήμερα την τετράδα κάτω από τα καρέ της λευκωσιάτικης ομάδας. Τόσο ο Νιγηριανός όσο και ο Κύπριος πορτιέρο που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να αισθάνονται σίγουροι ότι θα παραμείνουν τελικά στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Φαντάζει απίθανό, σε περίπτωση που αποκτηθεί τελικά ο Σκουφέτ να παραμείνουν και οι δύο. Αυτό πάντως που σίγουρα θα λάβει υπόψη του ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι και το οικονομικό, αφού τα συμβόλαια των δύο είναι πολύ… μακριά. Σαφώς ακριβότερο αυτό του Ουζόχο, κάτι που σημαίνει και μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση που θελήσουν οι γαλαζοκίτρινοι να «σπάσουν» το δικό του συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ