aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο σίγουρος εξτρέμ, η δήλωση για κίπερ και ο ακραίος αμυντικός

ΑΠΟΕΛ: Ο σίγουρος εξτρέμ, η δήλωση για κίπερ και ο ακραίος αμυντικός

Η απόφαση για αποχώρηση των Μάριους Λουντεμό, Ντιεμερσί Εντονγκαλά και Τζο Γκάρνερ, καθώς και για δανεισμό του Τζακ Μπερν, δημιουργεί προοπτική για δύο επιπλέον κινήσεις καταλόγου Α για τον ΑΠΟΕΛ.

Η μία θέση είναι γνωστή προ πολλού, με την αναζήτηση εξτρέμ. Όσο για τη δεύτερη που πιθανόν να γίνει, δεν υπάρχει απόφαση ακόμα. Πάντως, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε αφήσει ανοιχτό παραθυράκι σχετικά με τερματοφύλακα, όταν είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet στις 24 του περασμένου Ιουνίου:

«Έχουμε δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο Φράνσις (σ.σ.: Ουζόχο) ήρθε από μια δύσκολη χρονιά και ο Νεόφυτος (σ.σ.: Μιχαήλ) από μια πολύ καλή. Ξεκινούν από την ίδια βάση οι δυο και όποιος είναι καλύτερος θα αγωνίζεται. Αν δεν ικανοποιήσει κανένας ίσως μέχρι τον Αύγουστο να γίνει κάποια κίνηση».

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εδώ και καιρός σκέψεις για προσθήκη ακραίου αμυντικού. Ωστόσο, αν αποφασιστεί να αποκτηθεί τερματοφύλακας, μπορεί να γίνει κάλυψη της θέσης του ακραίου μπακ με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών.

Όπως και να έχει, απομένει κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Συνεπώς, δεν μπορεί να αργήσει το ξεκαθάρισμα για την τελική μορφή του ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ