aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «O Σαχάρ των 290.000 ευρώ υπέφερε και πιθανόν να αποχωρήσει»

ΑΠΟΕΛ: «O Σαχάρ των 290.000 ευρώ υπέφερε και πιθανόν να αποχωρήσει»

Στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ που είτε θα αποδεσμευτούν είτε θα πωληθούν εντάσσει τον Μπεν Σαχάρ η ιστοσελίδα sports.walla.co.il του Ισραήλ. Σε σημερινό της δημοσίευμα καταγράφει ότι ανακοινώθηκε χρέος 24.000.000 ευρώ στους γαλαζοκίτρινους και ότι επίκεινται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, αφού υπάρχει ανάγκη μείωσης του προϋπολογισμού.

Σημειώνει πως αρκετοί παίκτες από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό θα αποχωρήσουν και σε αυτούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμπεριλαμβάνεται και ο συμπατριώτης τους επιθετικός, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, καθώς ο δανεισμός του από την Χάποελ Μπερ Σεβά είναι διετούς διάρκειας. Πάντως, οι συμπατριώτες του Σαχάρ υποστηρίζουν ότι οι χαμηλές επιδόσεις του ποδοσφαιριστή οφείλονται κυρίως στις πολλές αλλαγές προπονητών στην ομάδα της Λευκωσίας.

«Ο κυπριακός σύλλογος έχει ανακοινώσει χρέη 24 εκατομμυρίων ευρώ και θα αναγκαστεί να αποδεσμεύσει ορισμένους ποδοσφαιριστές. Ο Ισραηλινός επιθετικός έχει συμβόλαιο για μια άλλη σεζόν. Παρόλο που ο Μπεν Σαχάρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για δύο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, είναι πιθανό ότι το καλοκαίρι θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το κλαμπ, ο οποίος του πληρώνει μισθό περίπου 350.000 δολάρια (290.000 ευρώ) ανά σεζόν. Και δεν πρόκειται για την ικανότητα του Ισραηλινού επιθετικού, αλλά για τα οικονομικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ», σημειώνει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Χθες, ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας αποκάλυψε ότι ο σύλλογος έχει χρέος περίπου 24 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητο να αρχίσουν οι περικοπές και η εξοικονόμηση χρημάτων. Οι οικονομικές προβλέψεις των αφεντικών του συλλόγου για την επόμενη σεζόν βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά ο ΑΠΟΕΛ βιώνει μια καταστροφική σεζόν και δεν θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2021/22.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ο όρκος, οι ποινικές ευθύνες και το πρωτόκολλο μετεγγραφών

Η άμεση επίπτωση θα είναι ένα σχέδιο ανάκαμψης που θα περιλαμβάνει την απελευθέρωση και / ή τις πωλήσεις ορισμένων από τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ, με τον Μπεν Σαχάρ να είναι στη σχετική κατηγορία. Ο Ισραηλινός επιθετικός δανείστηκε στον ΑΠΟΕΛ για δύο χρόνια και πέρα από την τρέχουσα σεζόν, έχει ακόμη μία σεζόν συμβόλαιο. Ο Σαχάρ, που εξακολουθεί να ανήκει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, έχει σημειώσει 6 γκολ σε 31 παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του, υπέφερε από λανθασμένες επιλογή προπονητών από τη διοίκηση και είχε πτωτική πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ