aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Ρουέδα κι ο Πετρίδης έδειξαν τον δρόμο για τις μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: O Ρουέδα κι ο Πετρίδης έδειξαν τον δρόμο για τις μετεγγραφές

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Ρέζα», «χωνέψετε το ο Τάαμαρι δεν πωλείται» σε αυτή την μετεγγραφική περίοδο», «κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα φύγει, μόνο οι Νεκτάριος (οδεύει προς Δόξα), Κωνσταντίνου (Ολυμπιακό) και ο Ντελατόρε που είναι τραυματίας», ήταν μερικές από τις ατάκες του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης μετά τη συνέντευξη Τύπου του Νεκτάριου Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης: «Ο Τάαμαρι δυσκολευόταν, σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ιορδανία»

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων επανέλαβε ότι οι πρωταθλητές θα ενισχυθούν με επιθετικό, ο οποίος θα εγγραφεί στη θέση του Ντελατόρε. Με βάση τα λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη ενδέχεται να μην γίνει δεύτερη προσθήκη στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τουλάχιστον με ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Τι είπε ο Χιου Ντάλας στον διαιτητή του Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά την αναμέτρηση με την Δόξα δήλωσε ευχαριστημένος με την επιστροφή και την ετοιμότητα του Χεσούς Ρουέδα. Μπορεί οι πλείστοι να είχαν ξεγραμμένο τον Ισπανό, εντούτοις ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη και ο 32χρονος στόπερ πιθανόν να εξελιχθεί σε μετεγγραφή εκ των έσω για τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ