aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο προπονητής που πλησιάζει και ο όρος συνεργασίας

ΑΠΟΕΛ: Ο προπονητής που πλησιάζει και ο όρος συνεργασίας

Εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα να δίνει άνεση χρόνου στη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» και στον Ντομένικο Τέτι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στον «Αρχάγγελο» δεν… τρέχουν οι εξελίξεις με στόχο να βρεθεί ο εκλεκτός.

Όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στην Cablenet πριν την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας για την 13η αγωνιστική που βρήκε τους πρωταθλητές νικητές με 2-0, έχουν προκριθεί κάποια ονόματα υποψηφίων και καταρτίστηκε λίστα υποψήφιων. Πρόδρομος Πετρίδης και Ντομένικο Τέτι θα εντείνουν τις διαδικασίες και πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της βδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.

Το χρονοδιάγραμμα
Στον ΑΠΟΕΛ έθεσαν ως χρονοδιάγραμμα πρόσληψης του νέου προπονητή την περίοδο από τη διακοπή του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο μέχρι την εκπνοή του 2019. Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψουν νεότερα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Το δεδομένο είναι πως ο νέος προπονητής θα είναι στον «Αρχάγγελο» με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται ο Πιέρος Σωτηρίου, με βάση το πλάνο της Κοπεγχάγης

Το προφίλ του νέου προπονητή
Από τα δεκάδες ονόματα προπονητών που προτάθηκαν υπάρχουν περιπτώσεις προπονητών οι οποίοι εργάστηκαν και παλαιότερα στην Κύπρο, αλλά και τεχνικοί οι οποίοι δεν είχαν προηγουμένως επαφή με το εγχώριο πρωτάθλημα. Στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν βάλει ως προτεραιότητα στην επιλογή να είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας ο νέος προπονητής, αφού σε αυτό το κομμάτι η παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα «λύνει» τα χέρια της διοίκησης. Ο Κύπριος προπονητής θα είναι ο πιο στενός συνεργάτης του νέου «αφεντικού» και αυτό όπως δηλώθηκε επισήμως από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη θα είναι στους όρους σύναψης συνεργασίας με το νέο τεχνικό.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ στον κωδικό: Ξεκουρδίστε το ελβετικό ρολόι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ