aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πρόδρομος μονάχα ξέρει

ΑΠΟΕΛ: Ο Πρόδρομος μονάχα ξέρει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη και ούτε η τελευταία φορά που το κεφάλαιο προπονητής το χειρίστηκε προσωπικά ο Πρόδρομος Πετρίδης (από την εποχή Γιοβάνοβιτς!). Τουλάχιστον για όσο είναι πρόεδρος αυτός.

Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση του Πάολο Τραμετσάνι, με τις φήμες και τις συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν στα ποδοσφαιρικά στέκια και δη στα γαλαζοκίτρινα. Το «κλειδί» το κρατά ο Πρόδρομος, που είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι αυτός θα αποφασίσει για το πώς (και με ποιον) θα πορευτεί η ομάδα στη νέα σεζόν.  Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το «μένει» ή «φεύγει» ο Ιταλός.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση: Βγάζει… ρίζες στον Αρχάγγελο ο Αλωνεύτης!

Οι πιθανότητες συνέχιζαν να είναι σε βάρος του Τραμετσάνι, από τη στιγμή ωστόσο που μπαίνει στη μέση και το οικονομικό, αλλά και το κεφάλαιο Ευρώπη «τα πάντα ρει», όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Οι αμέσως επόμενες μέρες και ώρες θεωρούνται καθοριστικές και άκρως ενδεικτικές στο θέμα προπονητής και αναμένεται να βγει «άσπρος καπνός» από τα ενδότερα του Αρχάγγελου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ