aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσεγγίζεται από μάνατζερ, οι οποίοι του προτείνουν πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές από την εγχώρια και την ξένη αγορά, όσον αφορά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, φαντάζουν ιδανικές επιλογές.

Ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ κρατά σημειώσεις, επεξεργάζεται διάφορα πλάνα και θα δράσει αναλόγως των εξελίξεων.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για προγραμματισμό. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο. Δεχόμαστε emails, βλέπουμε παίκτες από Κύπρο και εξωτερικό. Αν θα έρθουν από την Κύπρο ή το εξωτερικό θα δούμε. Σίγουρα θα είναι μέσα στα νέα πλαίσια (σ.σ. οικονομικά)», είχε αναφέρει προσφάτως.

Καμία συζήτηση δεν έγινε στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον προϋπολογισμό, οπότε με βάση το συγκεκριμένο σκέλος, η λέξη στασιμότητα αντικατοπτρίζει πλήρως τον προγραμματισμό. Πολλά μπορούν να ανατραπούν στην πορεία, δημιουργώντας παντελώς νέα δεδομένα, τα οποία θα επηρεάσουν αποφάσεις. Οπότε, βήμα-βήμα κινούνται στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς καμία βιασύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ