aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης θέλει να γίνει ο πρώτος κόντρα στον Μπεργκ

ΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης θέλει να γίνει ο πρώτος κόντρα στον Μπεργκ

Η σημασία του αυριανού δεύτερου προημιτελικού με την Ομόνοια για τον ΑΠΟΕΛ αναλύθηκε πολλές φορές. Μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, η πρόκριση στους «4» περνά από τρεις δρόμους.

Ο πρώτος είναι να οδηγήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τους γαλαζοκίτρινους στην πρώτη νίκη τους εις βάρος της Ομόνοιας του Χένινγκ Μπεργκ. Διότι τρεις προκάτοχοι του Ελλαδίτη απέτυχαν.

Οι Τόμας Ντολ (2/12/2019) και Μαρίνος Ουζουνίδης (2/3/2020) είδαν την ομάδα τους να παίρνει 0-0 απέναντι στους πράσινους, ενώ ο Μικ Μακάρθι την είδε να ταπεινώνεται με 0-3 (7/12/2020). Όσο για τον Πουρσαϊτίδη, στις 20 Φεβρουαρίου έφυγε ηττημένος με 0-1 και στις 24 του ίδιου μήνα ήρθε το 1-1 του πρώτου ματς για το κύπελλο.

Αν τα καταφέρει λοιπόν, θα υποχρεώσει παραλλήλως την Ομόνοια στην πρώτη ήττα της σε ντέρμπι από το ματς του β’ γύρου της περασμένης σεζόν με τον Απόλλωνα (1-2).

Ο δεύτερος δρόμος είναι εξασφαλιστεί η ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του πρώτου αγώνα (2-2, 3-3 κλπ) και ο τρίτος να οδηγηθεί το ματς στην παράταση και να φτάσει στα πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ