aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης λογοδότησε, το μπαλάκι στα πόδια της διοίκησης

ΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης λογοδότησε, το μπαλάκι στα πόδια της διοίκησης

Οι επόμενες ώρες της εφιαλτικής πρεμιέρας του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο βρίσκει τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων έντονα προβληματισμένη, απογοητευμένη και θυμωμένη για την ήττα μα κυρίως την εμφάνιση που είχε η ομάδα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η εικόνα αποσύνθεσης που είχε ο ΑΠΟΕΛ και η συντριβή από την Πάφο ταρακούνησε συθέμελα το οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων, καθώς οι ηχηρές μετεγγραφές δημιούργησαν κλίμα ευφορίας και υψηλών προσδοκιών μετά την περσινή κάκιστη σεζόν.

Τριάντα λεπτά ήταν αρκετά ώστε να μαζευτούν και πάλι μαύρα σύννεφα, να επανέλθει η μουρμούρα και να αρχίσει η κριτική. Πλέον τα «πυρά» δεν στρέφονται μόνο στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, όπως συνέβαινε πέρυσι, αλλά οι πλείστοι θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής σε συνάντηση που είχε με τον Πρόδρομο Πετρίδη λογοδότησε για τα αίτια της βαριάς (και ασήκωτης) ήττας και βεβαίως, συζητήθηκε το πώς θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα βήματα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά. Είναι δεδομένο ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα προχωρήσουν σε άλλες 2-3 προσθήκες ποδοσφαιριστών, με απόκτηση ακραίου επιθετικού και αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ