aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Πουρσαϊτίδης είδε και αποφάσισε…

ΑΠΟΕΛ: O Πουρσαϊτίδης είδε και αποφάσισε…

Ήταν Σάββατο 24 Απριλίου όταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης «συνελήφθη» στο Κοινοτικό Στάδιο Ξυλοτύμπου να παρακολουθεί τη νίκη 3-2 του τοπικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου με τον Διγενή Μόρφου. Όλοι αναρωτήθηκαν ποιον πήγε να παρακολουθήσει και οι υποψίες στράφηκαν στους ξένους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Σήμερα λοιπόν, τρεις μήνες και 16 ημέρες μετά, δόθηκε η απάντηση μέσω της ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Καντέ Ντιαβαρά έως τον Μάιο του 2023. Ο 21χρονος Γάλλος εξτρέμ, μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι είχε πετύχει το μοναδικό του γκολ με τη Ξυλοτύμπου στους έξι μήνες που αγωνίστηκε με τη φανέλα της.

Τότε, θυμίζουμε, είχαν γραφτεί ειρωνικά σχόλια στα ΜΚΔ από τους ΑΠΟΕΛίστες, με αφορμή το σκάουτινγκ σε ματς Β’ Κατηγορία και σε συνδυασμό με την κάκιστη πορεία της ομάδας στην περασμένη σεζόν. Ακόμα και σήμερα, στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων, υπάρχουν παρόμοιου τύπου αντιδράσεις με περισσότερο χιουμοριστική διάθεση παρά επικριτική. Ωστόσο, ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει ιδίαν άποψη για τον ποδοσφαιριστή και για να ανάψει το πράσινο φως πάει να πει ότι πιστεύει στην αξία του.

Άλλωστε, ο Ντιαβαρά δεν παίρνει θέση στον κατάλογο Α και επομένως θα πλαισιώσει στο ρόστερ τούς ακραίους επιθετικούς Οκριασβίλι, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ντανίλο (αγωνίζεται και επιτελικός), Εντονγκαλά και ακόμα έναν που θα αποκτηθεί.

Αν αξίζει να πάρει θέση ή σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα ματς της νέας σεζόν θα πρέπει να παλέψει πολύ για να το αποδείξει. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του θα το μάθουμε φυσικά στο εγγύς μέλλον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ