aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να περιμένει

ΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να περιμένει

Μπορεί να υπάρχει περισσότερος χρόνος από ό,τι σε άλλες σεζόν, λόγω της μη εξασφάλισης θέσης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μπορεί το οικονομικό και διοικητικό σκηνικό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, σε αναμονή της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αφήσει στάσιμα τα πάντα και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, σε συνεννόηση με τη σημερινή διοίκηση, προχωρά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Ήδη τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο ξεσκαρταρίσματος και συμφωνήθηκαν τα πάντα με τους Άντχε Νούχιου, Μπεν Σαχάρ και Αρτούρ Ζορζ για να αποχωρήσουν. Κοντά στην έξοδο βρίσκεται επίσης και ο Μιγκέλ Σίλβα, ενώ σίγουρα θα δοθεί και συνέχεια.

Εντούτοις, ο Ελλαδίτης προπονητής δεν προχωρά μόνο το θέμα των αποχωρήσεων. Εξετάζεται και το κεφάλαιο της ενίσχυσης, άλλωστε είναι γνωστό πως υπέγραψε ήδη ο Δημήτρης Θεοδώρου (η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Β’ Κατηγορία).

Δεν είναι όμως μόνο ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ που εξετάστηκε από τους γαλαζοκίτρινους, καθώς ο Πουρσαϊτίδης μελετά και άλλες λύσεις αμυντικών, μέσων και επιθετικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ