aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης άλλαξε και τους ένδεκα, βασικός ο Βρόντης!

ΑΠΟΕΛ: Ο Πουρσαϊτίδης άλλαξε και τους ένδεκα, βασικός ο Βρόντης!

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έδειξε τις προθέσεις του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» για την 7η αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τζο Γκάρνερ που δέχθηκε κτύπημα στη μέση και έγινε αναγκαστική αλλαγή στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση, ενώ άφησε εκτός τους Βινίσιους, Ενσούε, Ανουάρ και Εντονγκαλά, θέλοντας να τους προφυλάξει για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τον Ερμή δεν βρίσκεται κανείς εκ των 11 που έπαιξαν βασικοί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στην εστία είναι ο Σίλβα, δεξιά στην άμυνα ο Αποστολάκης, αριστερά ο Γουίλερ και στο κέντρο των μετόπισθεν οι Ζορζ και Σιέλης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντίας με τον Βρόντη (ντεμπούτο ως βασικός) θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, με τον Ντε Βινσέντι σε ρόλο επιτελικού και τους Γαβριήλ, Κατσαντώνη να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Μπεν Σαχάρ.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Αποστολάκης, Ζορζ, Σιέλης, Γουίλερ, Ντίας, Βρόντης, Γαβριήλ, Κατσαντώνης, Ντε Βινσέντι, Μπεν Σαχάρ.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Σάντος, Λουντεμό, Νούχιου, Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Μερκής, Σαμπάλα, Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ