aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O «Πούρσα» δεν θέλει επ ουδενί να δει το ίδιο έργο σε επανάληψη

ΑΠΟΕΛ: O «Πούρσα» δεν θέλει επ ουδενί να δει το ίδιο έργο σε επανάληψη

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Καμία σχέση με το ντέρμπι του Σαββάτου δεν θέλουν να έχει η εικόνα που θα παρουσιάσουν στον ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι για την φάση των «8» του Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Η εικόνα των γαλαζοκίτρινων στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επιθετικά ήταν αποκαρδιωτική, με τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη να μην μπορούν να δημιουργήσουν ούτε καν προϋπόθεση για απειλή. Και ενώ στα προηγούμενα τρία παιχνίδια με Εθνικό, Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα πέτυχαν συνολικά οκτώ γκολ, κόντρα στους πράσινους ήταν κατώτεροι των περιστάσεων επιθετικά.

Στο επερχόμενο ντέρμπι του Κυπέλλου, ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θέλει επ ουδενί να δει ξανά το ίδιο έργο σε επανάληψη. Η ανικανότητα των ποδοσφαιριστών του να απειλήσουν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επέτρεψε στην Ομόνοια να νιώσει ασφάλεια στα μετόπισθεν και έδωσε την ευκαιρία σε Λέτσγιακς (κυρίως) αλλά και Σέχου να έχουν περισσότερα ανεβάσματα στην περιοχή του Ουζόχο.

Ο «Πούρσα» θέλει αυτή τη φορά να δει την ομάδα του να κάνει αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ, με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίσει τις επελάσεις των δύο ακραίων αμυντικών του «τριφυλιού». Αυτό θα είναι και ένα από τα κλειδιά του αγώνα Κυπέλλου, αφού ιδιαίτερα ο Τσέχος διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές, ενώ αποτελεί και ένα από τα ατού της φετινής Ομόνοιας.

Ο τρόπος βέβαια για να περιοριστεί ένας τέτοιας κλάσης ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πιο σύνθετος και πολύπλοκος. Ωστόσο αν καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αρχικά, να τον κάνουν να αισθανθεί άβολα αμυντικά θα είναι ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ