aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης είχε προειδοποιήσει για επιθετικό

ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης είχε προειδοποιήσει για επιθετικό

Από τις 7 Νοεμβρίου ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε γνωστοποιήσει ότι ο ΑΠΟΕΛ άρχισε το ψάξιμο για σέντερ φορ, μέσω της συνέντευξής του στην εκπομπή «Goal Ν’ Roll».

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων είπε ουσιαστικά το αυτονόητο, καθώς το πρόβλημα έκανε από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς «μπαμ». Έχοντας αρχίσει λοιπόν από νωρίς την έρευνα, θα περίμενε κανείς ότι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου θα υπήρχε στον Αρχάγγελο νεοαποκτηθείς επιθετικός.

Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Λευκωσίας είχε προειδοποιήσει το ίδιο βράδυ: «Θέλουμε έτοιμο παίκτη. Αν είναι να τον φέρω και να θέλει και ένα ενάμιση μήνα να προετοιμαστεί, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Κακά τα ψέματα. Οι απαιτήσεις για την απόκτηση στράικερ είναι υψηλές. Είναι ένα στοίχημα που πάση θησεία θέλει να κερδίσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε συνεργασία με τη διοίκηση Πετρίδη. Διότι ένα κανόνι που θα δώσει λύση στο «εύκολο γκολ» μπορεί να κάνει τη διαφορά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι πλησιάζει η ώρα της πλήρωσης της θέσης, εντούτοις όσο δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο τίποτα δεν θεωρείται κλειστό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ