aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O... πελάτης του Νούνο Ασίς και η λίστα του Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: O… πελάτης του Νούνο Ασίς και η λίστα του Ουζουνίδη

Στο ψάξιμο για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων είναι στον ΑΠΟΕΛ. Η επιθυμία μετεγγραφής του Φράνσις Ουζόχο είναι δεδομένη, όμως, η περίπτωση του Νιγηριανού διεθνούς πορτιέρε δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι «τρέχουν» για την προσθήκη τερματοφύλακα, ο οποίος θα αφιχθεί στον «Αρχάγγελο» για να πάρει γάντια βασικού, τουλάχιστον στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στη μετεγγραφική λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη υπάρχουν αρκετοί τερματοφύλακες, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν. Ο Πορτογάλος Μιγκέλ Σίλβα της Γκιμαράες έχει προκριθεί από την τεχνική ηγεσία ως μία αξιόλογη περίπτωση με παρόν και μέλλον. Είναι 25 ετών και την τελευταία πενταετία κατέγραψε 55 εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν έπαιξε πέντε ματς στο πρωτάθλημα και οκτώ στην Ευρώπη.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Μιγκέλ Σίλβα, υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας, όμως ακόμη δεν προκύπτει συμφωνία και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν σταματά την αξιολόγηση ονομάτων. Το όνομα του Μιγκέλ Σίλβα είναι στο πελατολόγιο της εταιρείας μάνατζερ που διατηρεί ο Νούνο Ασίας, «MNM SPORTS MANAGEMENT». Ο Πορτογάλος πρώην άσος της Ομόνοιας είχε συνεργαστεί πέρυσι με το «τριφύλλι» στη μετεγγραφή του Βίτορ Γκόμες και προφανώς επιδιώκει να «δικτυωθεί» περισσότερο στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δείτε εδώ το πελατολόγιο της εταιρείας «MNM SPORTS MANAGEMENT» μέσω της ιστοσελίδας www.transfermarkt.com. Πέμπτο στη σειρά το όνομα του Μιγκέλ Σίλβα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ