aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πάολο Τραμετσάνι ενστερνίζεται το γνωστό ρητό;

ΑΠΟΕΛ: Ο Πάολο Τραμετσάνι ενστερνίζεται το γνωστό ρητό;

Ο Πάολο Τραμετσάνι λέτε να ενστερνίζεται το ρητό που λέει ότι «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει»; Αυτό θα το γνωρίζουμε μία ώρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα, καθώς ο Ιταλός προπονητής δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η υπόσχεση, ο Ρουέδα και ο Ντελατόρε

Υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα να πάει στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα με τους έντεκα που έφεραν τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Απόλλωνα. Εξάλλου, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και πρωτίστως στον σχηματισμό, από τη στιγμή που το σύνολο έφτασε σε ψηλό επίπεδο απόδοσης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από εκεί που έμεινε με τον Απόλλωνα

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ιωάννου, Μερκής και Καρλάο, στη μεσαία γραμμή οι Ενσούε, Μοράις, Ζαχίντ, Καζού και στην επιθετική γραμμή οι Αλ Τάαμαρι, Ντε Βινσέντι, Νατέλ. Ο σχηματισμός 3-4-3 ήταν ιδιαίτερα αποδοτικός για τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός από την καλή αμυντική συμπεριφορά, η ομάδα ξεδιπλώθηκε αποτελεσματικά στην επίθεση, δημιουργώντας αρκετές τελικές προσπάθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ