aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης, το έζησε έντονα και στο τέλος ξέσπασε…

ΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης, το έζησε έντονα και στο τέλος ξέσπασε…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Δεν κρατά μαγικό ραβδί, ούτε κρύβει… μυστικό φίλτρο στο τσεπάκι του. Έκανε τα αυτονόητα στο αγωνιστικό σκέλος, τα οποία όμως αρκούσαν για να εμπνεύσει τους παίκτες. «Κουρδίσε» το σύνολο, αποδίδοντας εν τέλει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών.

Προτίμησε να δώσει χώρο στον αντίπαλο για να αποφύγει τις αντεπιθέσεις, «χτυπώντας» εν τέλει η ομάδα του κατά αυτόν τον τρόπο σε αρκετές περιπτώσεις. Απόρροια της θέλησης, της συγκέντρωσης, του πάθους και της διατήρησης των θέσεων από όλους τους παίκτες.

Ο Ελλαδίτης προπονητής που έζησε έντονα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ξέσπασε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του ενώ, κατευθυνόμενος προς τη φυσούσα, άκουσε (με το «καλημέρα») το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των απαιτητικών φίλων του ΑΠΟΕΛ. «Δεν ήταν νίκη δική μου, ήταν νίκη των παικτών και του κόσμου με τη νοοτροπία που έδειξε μετά το 1-1», επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα, επαναλαμβάνοντας πως «υπάρχει ποιότητα στην ομάδα» και ότι «τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα».

Διαβάστε επίσης: Παρακάμερα ΑΠΟΕΛ: Τα «γκάζια» στα αποδυτήρια και ο τρελαμένος Ουζουνίδης

Ο 51χρονος κόουτς, γνωρίζει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και πολύ περισσότερο πως για να υλοποιήσει ο ΑΠΟΕΛ τον στόχο του, η σταθεροποίηση της απόδοσης σε υψηλά επίπεδα αποτελεί αδήριτη ανάγκη. «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, δεν σημαίνει ότι άλλαξαν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η ομάδα έχει την ποιότητα, τους παίκτες και την προσωπικότητα να γίνει καλύτερη. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα κι αν δεν δώσεις το 100%, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι», ήταν το μήνυμά του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η τραγική ειρωνεία με τον Γουίλερ και η… απόσβεση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ