aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης παίρνει το… πουλέν του

ΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης παίρνει το… πουλέν του

Άλλον ένα Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, μετά τον νεαρό Κώστα Αποστολάκη, θα εντάξει -όπως όλα συνηγορούν- στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν. Πληροφορίες φέρουν τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι μιαν ανάσα από συμφωνία με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη.

Κρίνεται ως μια πολύ καλή επιλογή, εντός των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου και σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Τον 27χρονο επιθετικό γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής των πρωτευουσιάνων Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ Αθηνών.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Κλωναρίδης είναι το «πουλέν» του Εβρίτη τεχνικού. Ήταν ο άνθρωπος που «απογείωσε» ψυχολογικά τον ελλαδίτη φορ, του βρήκε ρόλο αρχικά στον Παναθηναϊκό, όταν τον χρησιμοποίησε σε 20 παιχνίδια, ενώ ένα χρόνο μετά τον ανέστησε στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται σήμερα. Φέτος πραγματοποίησε δέκα συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ σημείωσε δύο γκολ. Στο παρελθόν ο «Κλώνα» έχει περάσει και από Λιλ, Μουσκρόν, Παναθηναϊκό και Λανς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ