aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης ανοίγει τα χαρτιά του για Τάαμαρι, μετεγγραφές και άλλα (vid)

ΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης ανοίγει τα χαρτιά του για Τάαμαρι, μετεγγραφές και άλλα (vid)

Καλεσμένος στην Cablenet, την ερχόμενη Πέμπτη στην εβδομαδιαία εκπομπή Χωρίς VAR, θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, θα ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της συνδρομητικής πλατφόρμας: «Η εκπομπή «Χωρίς VAR» φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μαρίνο Ουζουνίδη σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο έμπειρος τεχνικός των γαλαζοκίτρινων ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για τον ΑΠΟΕΛ της νέας αγωνιστικής περιόδου, τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, τις εκκρεμότητες του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού και το πως αυτές επηρεάζουν την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδα του, ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μας αναλύει επίσης την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να δώσει στον ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν, ενώ αναφέρεται και στην ιδιαιτερότητα της περίπτωσης Μούσα Αλ Τάμαρι. Αυτά και άλλα πολλά, στην εκπομπή «Χωρίς VAR» αυτή την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 21:30, αποκλειστικά από το Cablenet Sports 1HD, στην πλατφόρμα της Cablenet».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ