aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο όρος του Πρόδρομου για το deal (η απαίτηση του Ενσούε)

ΑΠΟΕΛ: Ο όρος του Πρόδρομου για το deal (η απαίτηση του Ενσούε)

Η επιστροφή του Εμίλιο Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να αποτελεί απλή υπόθεση. Μετά το επεισόδιο με τον τότε (Φεβρουάριος 2019) προπονητή των γαλαζοκιτρίνων Πάολο Τραμετσάνι, έφυγε με μονομερή διακοπή συμβολαίου, που έφερε την προσφυγή του στη FIFA.

Απαιτούσε την καταβολή του ποσού που προνοούσε το συμβόλαιό του, ήταν ακριβοπληρωμένος και αποτελούσε βραχνά στα οικονομικά του συλλόγου της πρωτεύουσας. Όταν λοιπόν ο Ενσούε τέθηκε εκτός πλάνου από τον Απόλλωνα, πριν από μερικούς μήνες, άρχισαν οι διεργασίες επιστροφής του στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Προβάρει ξανά τα γαλαζοκίτρινα ο Ενσούε

Δεν ήταν δυνατόν, όμως, να αποκτήσει ποδοσφαιριστή ο ΑΠΟΕΛ και να εκκρεμεί προσφυγή μαζί του. Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήθελε να πετύχει το «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», απαλλάσσοντας δηλαδή τους γαλαζοκίτρινους από την προσφυγή και φέρνοντας πίσω έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας.

Ο Ενσούε από την πλευρά του ήθελε μέρος του προηγούμενου συμβολαίου του. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λευκωσίας πρότεινε συμβόλαιο πέραν του ενός έτους (οι πληροφορίες λένε πως έγινε λόγος για τριετές) για να τον δελεάσει και τελικά, όλα συνηγορούν πως οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Πλέον, απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ