aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο όρος που «έκοψε» τον Αγκίρε και οι «νόμοι» του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Ο όρος που «έκοψε» τον Αγκίρε και οι «νόμοι» του Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Ντιέγκο Αγκίρε ναι μεν ήταν στο μετεγγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ, αλλά η άρνηση του να δεχθεί ένα πολύ σημαντικό όρο στην πρόταση που του κατέθεσαν οι γαλαζοκίτρινοι οδήγησε την υπόθεση σε ναυάγιο. Η πλευρά του ΑΠΟΕΛ πρότεινε στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έξι μηνών και εφόσον συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών η συνεργασία θα ανανεωνόταν αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο.

Από την στιγμή που ο Ισπανός μπακ – χαφ έχει να αγωνιστεί από τις 22 Νοεμβρίου κρίθηκε σκόπιμο από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να μη δώσει ελαφρά τη καρδία συμβόλαιο 18 μηνών στον ποδοσφαιριστή.

Πρόθεση του Σάββα Πουρσαιτίδη είναι να φέρει παίκτες που θα μπορέσει να επενδύσει πάνω τους και για την επόμενη σεζόν. Τακτική… δημόσιου υπαλλήλου πλέον δεν θα υπάρξει με την παρούσα τεχνική ηγεσία. Όλοι όσοι είναι στον Αρχάγγελο πρέπει να ιδρώνουν και να προσπαθούν καθημερινά για να έχουν θέση στην ομάδα και αυτό θέλει να περάσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ