aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο οδηγός και η «τράπουλα» του Δανού

AΠΟΕΛ: Ο οδηγός και η «τράπουλα» του Δανού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν θέλησε να φανερώσει τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα ο Κρίστιανσεν. Στην ψεσινή τελευταία προπόνηση απέφυγε να δοκιμάσει το επικρατέστερο πλάνο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να παρουσιάσει τους γαλαζοκίτρινους με οδηγό την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Εξάλλου, όπως είπε στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε επί του συγκεκριμένου σκέλους, είχε αναφέρει πως έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες, ιδιαίτερα από τη δραστηριότητά τους στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης και η ομάδα του αδικείτο από το τελικό αποτέλεσμα με βάση τον αριθμό ευκαιριών που δημιούργησε.  

Ποιοι θα βγουν πρώτοι για ζέσταμα; Εικάζουμε πως ο Μπόι Βάτερμαν θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας και την αμυντική τετράδα αναμένεται πως θα αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζίφκο Μιλάνοφ, Ινιάκι Αστίθ, Καρλάο, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Νούνο Μοράις, Βινίσιους Ολιβέιρα, ενώ για τη θέση του αριστερού χαφ φαίνεται πως έχει αρκετές πιθανότητες ο Γιώργος Εφραίμ, με έναν από τους Γιάννη Γιαννιώτα, Βάντερ Βιέιρα να πηγαίνει δεξιά.

Σε περίπτωση που στην κορυφή της επίθεσης ο Τόμας Κρίστιανσεν προτιμήσει να τοποθετήσει έναν παίκτη και όχι δύο (Πιέρο Σωτηρίου, Ιγκόρ ντε Καμάργκο), τότε λίγο πιο πίσω και δη σε ρόλο οργανωτή θα βρεθεί ο Φακούντο Μπερτόλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ