aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο Ντολ… γύρισε τον διακόπτη, τεράστια η πρόκληση

AΠΟΕΛ: Ο Ντολ… γύρισε τον διακόπτη, τεράστια η πρόκληση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη! Μεθαύριο βράδυ στο Λουξεμβούργο απέναντι στην Ντουντελάνζ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (22:00), ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αγωνιστεί με προσοχή και σοβαρότητα. Να καρπωθεί το δεύτερο «τρίποντο», αναμένοντας την ίδια ώρα το αποτέλεσμα στην Ισπανία. Βλέπετε, σε περίπτωση που η Καραμπάχ δεν έχει βαθμολογικό όφελος στην Ανδαλουσία κόντρα στην προκριμένη Σεβίλλη, θα πετάξει αυτομάτως στους «32» της διοργάνωσης.  

Το ματς με την Πάφος FC εννοείται πως αποτέλεσε παρελθόν, με τους πρωταθλητές μας να κοιτάζουν από χθες μπροστά, δηλώνοντας πως θα δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους στο Λουξεμβούργο ώστε να καταβάλουν την αντίσταση της μαχητικής Ντουντελάνζ. Μία υπέρβαση που άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί όλοι να δώσουν ό,τι έχουν για 90 λεπτά, καταθέτοντας και την ψυχή τους.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση με Τραμετσάνι για να πέσουν οι υπογραφές

«Πρέπει να είμαστε συμπαγείς την Πέμπτη, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τις μονομαχίες», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, μετά το τέλος της πρόσφατης αναμέτρησης. Ο Γερμανός, έχει… γυρίσει τον διακόπτη και προετοιμάζει εντατικά τους ποδοσφαιριστές του για τον τελικό με την Ντουντελάνζ. Έχει παρακολουθήσει την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, έδωσε έμφαση στις τελευταίες αναμετρήσεις της, αρχίζοντας να δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ντέρμπι «αιωνίων» με 2200 και €8

Η προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους θα ολοκληρωθεί με σημερινή προπόνηση. Αύριο το πρωί, στις 10:00, η αποστολή θα πετάξει για το Λουξεμβούργο, με τον Τόμας Ντολ να προπονεί την ομάδα σε προπονητικό κέντρο της περιοχής. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, το βράδυ της Πέμπτης θα βρεθούν στο γήπεδο 600 περίπου φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν το σύνθημα της νίκης στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ