aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» έρχεται από τον πάγκο

ΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» έρχεται από τον πάγκο

Δεύτερο παιγνίδι (κόντρα στην ΑΕΛ) –μετά από αυτό με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»– στο οποίο ο Τόμας ντε Βινσέντι περνά στον αγώνα ως αλλαγή (στο 75’ στη θέση του Μάτιτς), ενώ στο πρώτο παιγνίδι με τον «Αίαντα» στο ΓΣΠ ο Αργεντινός δεν αγωνίστηκε καθόλου. Με τη νέα εποχή Ντολ στον ΑΠΟΕΛ φαίνεται ν’ αλλάζουν κάποια πράγματα, με τον Γερμανό να έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του ως προς τις επιλογές.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πολλά πράγματα (αν δεν δούμε και τη συνέχεια), ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ντολ κάθε άλλο παρά δεν υπολογίζει τον «Ντέβι», απλά αυτή ήταν η τακτική που ήθελε να ακολουθήσει στα συγκεκριμένα παιγνίδια. Από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει πολύ και ποιοτικό υλικό (κυρίως στη μεσαία γραμμή), έτσι και ο προπονητής της ομάδας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τον αντίπαλο και την τακτική που θα ακολουθήσει. Άλλο τόσο βέβαιο θεωρείται πως θα υπάρξουν παιγνίδια που ο Ντε Βινσέντι θα είναι μέρος της τακτικής που θα ακολουθηθεί και θα τον δούμε (και) στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ