aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ντε Βινσέντι παίρνει το «ΟΚ»

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντε Βινσέντι παίρνει το «ΟΚ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι εκτιμήσεις της περασμένης εβδομάδας για τον Τόμας ντε Βινσέντι, έλεγαν πως θα συμπεριλαμβανόταν στο αγωνιστικό πλάνο του Πάολο Τραμετσάνι για το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ. Ο Αργεντινός επιθετικός συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, οπότε εάν ο Ιταλός προπονητής κρίνει ότι είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή θα πάρει εκ νέου παράταση.

Το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ταλαιπώρησε αρκετά τον «Ντέβι» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οπότε είναι επιβαλλόμενη η σωστή διαχείριση του παίκτη. Αισθάνεται καλύτερα, ακολουθεί το πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις και με μπάλα, μετρώντας ουσιαστικά αντίστροφα για την επάνοδο στην ενεργό αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: Ο αναπληρωματικός πολυτελείας που αλλάζει τον ΑΠΟΕΛ

Ο 30χρονος έχει να αγωνιστεί από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, το οποίο διεξήχθη στις 5 Ιανουαρίου, χάνοντας ουσιαστικά εννέα σερί αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συμπλήρωσε αισίως 55 ημέρες μακριά από αγώνες, κάτι που προφανώς θα επηρέαζε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον τον Ντε Βινσέντι που πέρασε προ μηνών και από θλάση δευτέρου βαθμού.

Στον ΑΠΟΕΛ επενδύουν πολλά στην ποιότητα του Αργεντινού άσου και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως στο τελικό σπριντ της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο «Ντέβι» θα δώσει ουσιαστικές βοήθειες για την υλοποίηση των στόχων. Επί της παρούσης, υπομονή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ