aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ντε Βινσέντι μένει στα «πιτς» και ο Εντονγκαλά «δεκάρι»

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντε Βινσέντι μένει στα «πιτς» και ο Εντονγκαλά «δεκάρι»

Χωρίς τον Τομάς ντε Βινσέντι θα υποδεχθεί ο ΑΠΟΕΛ την Ανόρθωση την Τετάρτη (9/3, 19:00) στο ΓΣΠ, για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Coca – Cola.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Μάλιστα, η εκτίμηση που γίνεται είναι πως ενδεχομένως να απουσιάσει και από το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αντικαταστάτης του Ντε Βινσέντι στον αγώνα με την Ανόρθωση θα είναι ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Ο Γκανέζος ήταν ο κορυφαίος (και μοιραίος) του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τον Άρη, αγωνιζόμενος στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Νατέλ θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, με τους Θεοδώρου και Οκριασβίλι να διεκδικού τη θέση στην αντίθετη πλευρά. Στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή επιστρέφει ο Σαμπάλα, ο οποίος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Σάβιτς θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βινίσιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ