aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ντανίλο απομακρύνει Ζαχίντ, εκτός αν…!

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντανίλο απομακρύνει Ζαχίντ, εκτός αν…!

Απομακρύνει το σενάριο παραμονής του Γκάγιας Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ, η έλευση του Ντανίλο στον Αρχάγγελο. Ο Βραζιλιάνος προστίθεται στην γαλαζοκίτρινη «μηχανή» και αναμένεται να αποτέλεσει βασικό γρανάζι στα χέρια του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Ο Ντανίλο κατά τη λήξασα σεζόν ήταν εξίσου σημαντικό γρανάζι και στα χέρια του Ντούσαν Κέρκεζ, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της ΑΕΛ, ενώ μάλιστα πέτυχε και έξι γκολ σε 31 αγώνες, με τους αριθμούς πάντως δεν αποτυπώνουν την πραγματική συνεισφορά του 31χρονου.

Η χειραψία με τον Πρόδρομο Πετρίδη «σφράγισε» τη συμφωνία των δύο ανδρών και έτσι, ο πολιτογραφημένος Βέλγος ποδοσφαιριστής αποτελεί και επίσημα από το βράδυ της Πέμπτης το έκτο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, μετά τους Καρώ, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια και Θεοδώρου.

Πλέον, με τα δεδομένα που υπάρχουν φαντάζουν απομακρυσμένες οι πιθανότητες παραμονής του Ζαχίντ στην ομάδα της Λευκωσίας, εκτός και αν αποφασίσει ο Πρόδρομος Πετρίδης να… τρελάνει κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ