Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε στόχο να ανακοινώσει μία ή δύο μετεγγραφές εντός των επόμενων ημερών και αν η προσπάθεια καρποφορήσει, η μεσαία γραμμή θα έχει την τιμητική της.
Οι επαφές με τον Ντάλσιο είναι σε προχωρημένο στάδιο και εκφράζεται αισιοδοξία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έντονες είναι οι διεργασίες και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η F8 Sports έχει εντοπίσει και προχωρήσει τις επαφές με ποιοτικούς Βραζιλιάνους παίκτες, σε πλήρη επικοινωνία φυσικά με τον Αρχάγγελο, και εκφράζεται αισιοδοξία ότι μπορεί να προκύψουν ευχάριστα νέα.
Διαβάστε επίσης: Χατζηστραβός: Ο ΑΠΟΕΛ… έγινε Λάρισα
Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοθεί συνέχεια στην προσπάθεια ενίσχυσης, μετά την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη στις 20 Ιουνίου.














