aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο… νόμος στο «σπίτι» του

ΑΠΟΕΛ: Ο… νόμος στο «σπίτι» του

Η ήττα από την ΑΕΚ, ιδιαίτερα με τον τρόπου που ήλθε στην «Αρένα», όχι μόνο δεν πήρε κανέναν από κάτω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που φάνηκε μετά το τέλος του εν λόγω ματς κι αυτό ήταν το μήνυμα που φρόντισαν να περάσουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Γύρισαν τάχιστα σελίδα και δηλώνουν, λοιπόν, άριστα προετοιμασμένοι για την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Θέλουν και θα επιδιώξουν με μανία την όγδοη συναπτή νίκη εντός έδρας ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στο -1, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο από την πρωτοπόρο που μετρά αύριο δυνάμεις με την Καρμιώτισσα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Δώνη και Λούκας Βιγιαφάνες. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, αισθάνονται καλύτερα και ενδεχομένως στο επόμενο ματς, να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή. Ο Φράνκο Φεράρι που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την τιμωρία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι (23η αγωνιστική).

Οι Μοχάμεν Μπεν και Φρεντερίκο Μακέντα θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο «σπίτι» του νέου σταθμού στην καριέρα τους, κάτι που αποτελεί πόλο έλξης για τους ΑΠΟΕΛίστες, οι οποίοι αναμένεται ότι θα δηλώσουν σε άλλο ένα παιχνίδι έντονο το «παρών» τους. «Γνωρίζουμε από πίεση και θέλουμε να ζούμε με την πίεση. Είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ