aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι μετράει τ’ αστέρια!

ΑΠΟΕΛ: Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι μετράει τ’ αστέρια!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ… μάζεψε πριν από ένα χρόνο τον Μούσα Αλ Τάαμαρι από το πρωτάθλημα της Ιορδανίας και του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πραγματικό του ταλέντο επί ευρωπαϊκής σκηνής. Τον πίστεψε, επένδυσε επάνω του και πρωτίστως, τού έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί να αποτέλεσε «κλειδί» για την κατάκτηση του τίτλου και να έγινε πολύ πιο γνωστός στην Ευρώπη, αλλά το κομμάτι που καλείται να προσθέτει ο 22χρονος διεθνής άσος ώστε να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δεν είναι άλλο από το «μπαμ» στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Τότε, τα φώτα της δημοσιότητας θα… φωτίσουν αυτομάτως το πρόσωπό του. Πολύ καλή παρουσία στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις, ισοδυναμεί με περαιτέρω αύξηση των μετοχών του και δεν αποκλείεται η τιμή πώλησής του να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Για παράδειγμα: Μόνο και μόνο το γεγονός πως στο πρόσφατο παιχνίδι με τον φημισμένο Άγιαξ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε σε αρκετές φάσεις άνω-κάτω την αμυντική γραμμή του «Αίαντα», αρκούσε για να χυθούν τόνοι από μελάνι στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα, λοιπόν, γράφουν πως ο Ιορδανός αποτελεί πλέον μετεγγραφικό στόχο και της Μπεσίκτας. Δηλαδή μετά τις Ρόμα, Φιορεντίνα, Τορίνο, άλλος ένας σύλλογος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς τον Μούσα. Κι αυτό ένεκα (και) της… προβολής του μέσω Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπότε, εάν θέλει να ανοίξει τα φτερά του, τώρα είναι η ώρα για να το αποδείξει έμπρακτα στον αγωνιστικό χώρο. Η ρεβάνς με τον Άγιαξ, εξάλλου, δεν είναι μακριά. Καλές οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, ειλικρινείς πιθανότατα, αλλά στο διά ταύτα είναι το ζήτημα. Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και βεβαίως, ο Αλ Τάαμαρι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να προχωρήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, μετά το τέλος του πρόσφατου ματς παρουσιαζόταν «σκασμένος» που δεν κατάφερε να σκοράρει και πολύ περισσότερο γιατί δεν κέρδισε η ομάδα του. Γνωρίζει, βλέπετε, πολύ καλά ότι τέτοιας υφής 90λεπτα, αποτελούν «διαβατήριο» για τον ίδιο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ