aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μοράις ζητεί τις ίδιες απολαβές και όλα πιθανά

ΑΠΟΕΛ: Ο Μοράις ζητεί τις ίδιες απολαβές και όλα πιθανά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Νούνο Μοράις φαίνεται πως προτιμά να μείνει στις περσινές απολαβές του και γι’ αυτό, άλλωστε, στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, δεν έπεσαν οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Πορτογάλος άσος αναχώρησε χθες από την Κύπρο και στο διάστημα των διακοπών του, αναμένεται ότι θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά και ο αρχηγός να ηγηθεί σε άλλη μια σεζόν των προσπαθειών για ευρωπαϊκή διάκριση και διατήρηση των εντός συνόρων κεκτημένων.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Νούνο Μοράις

Ο 35χρονος, επιθυμεί να συνεχίσει, κάτι που εάν στο τέλος γίνει πράξη, μάλλον η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Η διοίκηση γνωρίζει τις προθέσεις του, έκανε την πρότασή της με βάση τη σημερινή οικονομική κατάσταση (προβλέπει 30% μείωση απολαβών) και πλέον, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η νέα επικοινωνία που θα έχουν οι δύο πλευρές, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ