aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O μισθός του Γιάκολις και τα χαρτιά του Μπεκάλι

ΑΠΟΕΛ: O μισθός του Γιάκολις και τα χαρτιά του Μπεκάλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε την μετεγγραφική «βόμβα» στις… καθυστερήσεις της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Αντόνιο Γιάκολις. Ο 26χρονος εξτρέμ που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Απόλλωνα επιστρέφει στα κυπριακά γήπεδα, βάζοντας γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές απέκτησαν με ελευθέρα μετεγγραφή τον ταχύτατο Κροάτη, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου σε 13 παιχνίδια με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Οκτώ στο πρωτάθλημα και τρία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, είχε δηλώσει προ ημερών ότι πρόθεση του είναι αφήσει στην ομάδα μόνο Ρουμάνους παίκτες, ενώ για τον Γιάκολις είπε ότι δίνει και χρήματα για να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο καλωσόρισμα του ΑΠΟΕΛ στον Γιάκολις!

Η ιστοσελίδα gsp.ro αποκαλύπτει και τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal. Όπως αναφέρει επικαλούμενη, μάλιστα, δηλώσεις του Τζίτζι Μπεκάλι η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ έκλεισε στις 75.000 ευρώ.

«Του έδωσα ένα χαρτί ότι μπορεί να φύγει με 75.000 ευρώ, δεν ξέρω περισσότερα. Είπα στον Βαλί Αργκασέα να υπογράψει τα χαρτιά αν φτάσει πρόταση 75.000 ευρώ», δηλώνει ο Τζίτζι Μπεκάλι. Το ίδιο ποσό καταγράφει, όπως έγραψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy από το βράδυ της Πέμπτης και η ιστοσελίδα transfermakt. Aν σ’ αυτά προσθέσεις κάποιους φόρους και μερίδια που δικαιούνται κάποιοι από την μετεγγραφή του Κροάτη άσου, τότε εύκολα οδηγούμαστε στο ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι Ρουμάνοι αποκαλύπτουν και τις ετήσιες απολαβές του Γιάκολις για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέρουν ο Κροάτης θα αμείβεται με 150.000 ευρώ τον χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ